Петраков не повторив успіх збірної України: Вірменія програла Північній Македонії

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
453
0 голосів
Петраков не повторив успіх збірної України: Вірменія програла Північній Македонії
Олександр Петраков, фото: Getty Images
У жовтневих матчах збірна Вірменії під орудою Олександра Петракова програла обидва своїх поєдинки, забивши лише один гол. В тому числі – матч проти Північної Македонії.

Нещодавній суперник збірної України у відборі до Євро-2024 – збірна Північної Македонії 17 жовтня провела товариський поєдинок проти команди Вірменії, яку очолює Олександр Петраков.

На перерву команди пішли за мінімальної переваги балканської збірної, яку забезпечив гол Трайковського. В другому таймі колектив Північної Македонії розвинув перевагу. Спочатку Рістовскі забив другий гол команди, а вже під завісу поєдинку Дачі, який змінив Рістовського, зробив рахунок розгромним.

Вірмени змогли відповісти лише голом престижу у виконанні Сперцяна, але цей гол вже суттєво на картину поєдинку не вплинув – Північна Македонія перемогла кавказьку команду з рахунком 3:1.

Футбол. Товариський матч.

Північна Македонія – Вірменія – 3:1

Голи: Трайковскі 43, Рістовскі 59, Дачі 88 – Сперцян 90+4

  • У обох команд у відборі до Євро-2024 по сім очок і відстань до зони путівки на Євро – три бали.
  • Наступні поєдинки цих збірних відбудуться вже в листопаді: Північна Македонія 17 числа прийматиме Італію, а Вірменія наступного дня в рідних стінах зіграє з Уельсом.
  • Раніше команда Петракова ганебно програла Латвії (0:2), яка догравала матч у меншості.
  • ПІвнічна Македонія у обох матчах відбору до Євро-2024 зі збірною України зазнала поразок – 2:3 у Скоп'є та 0:2 у Празі.