Петраков провалився зі збірною Вірменії: команда українського тренера зазнала принизливої поразки від Латвії

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
2251
0 голосів
Петраков провалився зі збірною Вірменії: команда українського тренера зазнала принизливої поразки від Латвії
Олександр Петраков. Фото: ФФА
Збірна Вірменії у матчі відбору на Євро-2024 програла Латвії, пропустивши один із двох м'ячів, граючи у більшості. Чисельну перевагу команда Олександра Петракова реалізувати не змогла.

У матчі сьомого туру відбору на Євро-2024 зустрічалися збірні Латвії та Вірменії. За перших виступають ексгравці клубів УПЛ: колишній півзахисник Олександрії Каспарс Дубра та ексзахисник Зорі Андрейс Циганікс, а других очолює колишній наставник збірної України Олександр Петраков.

Перший тайм до свого активу записали саме господарі, які на 39 хвилині відкрили рахунок. Втім, у другій половині позитивну картину латвійців дещо зіпсувала друга жовта Ошса, який залишив балтійську команду в меншості.

Але чисельна перевага для вірмен стала радше недоліком, аніж перевагою, адже колектив Петракова на 68 хвилині, граючи в більшості пропустив другий м'яч у матчі.

Далі латвійці довели до переможного кінця поєдинок та виграли його.

Футбол. Відбір на Євро-2024.

Латвія – Вірменія – 2:0

Голи: Ікауньєкс 39, Балодіс 68

Вилучення: Ошс 53

  • Збірна Латвії здобула перші очки у цьому відборі, адже у п'яти попередніх матчах команда зазнала п'яти поразок.
  • Вірменія у разі перемоги Уельсу над Хорватією 15 жовтня опуститься на четверте місце, адже у обох команд нині по сім очок, але у валлійців на один зіграний матч менше.
  • Саме ці команди 18 листопада зустрінуться у наступному матчі відбору.