Мудрик стане свідком історичних змін у Челсі: керівництво клубу збирається зробити революцію

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
207
0 голосів
Мудрик стане свідком історичних змін у Челсі: керівництво клубу збирається зробити революцію
Стадіон «Стемфорд Брідж». Фото: Getty Images
Челсі виклав 80 мільйонів фунтів за земельну ділянку біля стадіону синіх «Стемфорд Брідж» для реконструкції арени. Нове місце для домашніх матчів «аристократів» вміщуватиме 55 тисяч вболівальників.

Лондонський Челсі готується до перебудови? Стало відомо, що сині викупили земельну ділянку біля стадіону «Стемфорд Брідж» площею майже в півгектара для реконструкції нинішньої арени «аристократів». Це обійшлося Челсі в 80 мільйонів фунтів.

Зазначається, що стадіон клубу Михайла Мудрика місткістю в 40 тисяч вболівальників дещо замалий і власники клубу хочуть модернізувати дану арену.

Нове місце для домашніх матчів «аристократів» вміщуватиме 55 тисяч вболівальників, але наразі невідомо, чи це буде реконструкція існуючого стадіону, чи побудова нового.

На час перебудови Челсі доведеться тимчасово переїхати на новий стадіон, і як зазначає портал Evening Standard, найбільш ймовірно, що ним стане арена «Крейвен Коттедж» – стадіон Фулгема. 

Втім, розглядаються також варіанти з «Уемблі», лондонським «Олімпійським» та стадіоном для регбі «Твікергем».

  • Домашня арена Челсі відкрилася 28 квітня 1877 року, а сама команда стала там проводити матчі з 1905 року.
  • Востаннє «Стемфорд Брідж» проходив реконструкцію після трагедії на Хіллсборо у дев'яностих. 
  • У серпні 2023 року стадіон прийняв благодійну гру Game4Ukraine на підтримку відбудови української інфраструктури після ушкоджень внаслідок збройної агресії рф.