Роналду ледь не травмував фанат під час матчу відбору Євро-24: відео моменту, після якого зірка зашкутильгала

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
204
0 голосів
Роналду ледь не травмував фанат під час матчу відбору Євро-24: відео моменту, після якого зірка зашкутильгала
Кріштіану Роналду. Фото: Google
Учора, 16 жовтня, відбувся матч восьмого туру відбору Євро-2024 між збірними Боснії і Герцеговини та Португалії (0:5). Під час одного з моментів вболівальник ледь не травмував Кріштіану Роналду.

В одному з епізодів поєдинку між португальцями та боснійцями на поле вибіг фанат, який намагався обійняти Кріштіану Роналду, але в результаті ледь не завалив зірку світового футболу поки стюарди намагались відтягнути його від футболіста. Все закінчилося тим, що вболівальник наступив на ногу форварду. Після цього Роналду зашкутильгав.

▶️ Відео моменту, коли фанат ледь не травмував Кріштіану Роналду дивіться за ПОСИЛАННЯМ

Нагадаємо, Португалія на виїзді розгромила суперника з рахунком 5:0 та з 24 очками гарантувала собі вихід до фінальної частини чемпіонату Європи. Сам Кріштіану відзначився дублем у цій грі.

  • Відзначимо, що Роналду за кількістю забитих м'ячів (9) у відборі на Євро-2024 йде другим після бельгійського нападника Ромелу Лукаку (10).
  • Також португалець став найкращим бомбардиром у 2023 році. Наразі в активі португальця 40 точних ударів у 37 поєдинках цього року та випередив Ерлінга Голанда (39 голів у 49 іграх) і Кіліана Мбаппе (35 голів у 37 матчах).
  • З моменту переходу до Аль-Насру взимку 2023 року Роналду провів за саудівську команду 30 матчів, в яких забив 25 голів та віддав вісім результативних передач.
  • Аль-Наср, який нині йде третім у турнірній таблиці чемпіонату Саудівської Аравії, очолює екснаставник Шахтаря Луїш Каштру.