«Це останній рік Луческу»: Циганик виніс вирок румунському фахівцю на чолі Динамо

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
216
0 голосів
«Це останній рік Луческу»: Циганик виніс вирок румунському фахівцю на чолі Динамо
Мірча Луческу. Фото: ФК Динамо
Відомий український футбольний журналіст Ігор Циганик поділився думками про майбутнє головного тренера київського Динамо Мірчі Луческу та назвав мрію румунського фахівця.

Ігор Циганик впевнений, що Мірча Луческу мріє виграти національну першість з Динамо.

«У Луческу є мрія виграти чемпіонат. Він про цю мрію і про це завдання сказав президенту, а той сказав: «Ми готові чекати, поки ви будете мати шанси виграти чемпіонат».

Журналіст вважає, що румун все ж таки залишить столичний гранд після цього сезону.

«Якщо Луческу виграє чемпіонат, то подивимося, що буде далі. Я думаю, що це останній рік Луческу в Динамо, незалежно від того, чи виграє він чемпіонат», – сказав Циганик в ефірі своєї авторської програми на Ютубі.

  • Мірча Луческу тренує київське Динамо з 2020 року та за цей час став чемпіоном України, завоював Суперкубок та Кубок країни. Всі трофеї в перший сезон на чолі Динамо – 2020/2021.
  • Контракт фахівця з киянами розрахований до кінця нинішнього сезону.
  • У нинішньому сезоні Динамо вилетіло з єврокубків на стадії плей-оф кваліфікації Ліги конференцій, програвши Бешикташу (2:3, 0:1) та розіграшу Кубка України, поступившись в 1/8 фіналу київській Оболоні (0:1). 
  • Після десяти турів (сім зіграних матчів) столичний клуб має в активі 15 очок та посідає шосту сходинку в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги.
  • У наступному турі команда Луческу вдома зіграє проти Дніпра-1. Поєдинок заплановано на 22 жовтня. Початок гри о 17:00.