«Не думаю, що ми побачимо того гравця, за якого давали б величезні гроші»: джерело повідомило про стан Супряги

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
826
0 голосів
«Не думаю, що ми побачимо того гравця, за якого давали б величезні гроші»: джерело повідомило про стан Супряги
Владислав Супряга. Фото: ФК Динамо
Відомий український футбольний журналіст та коментатор Ігор Циганик поділився думками про подальші перспективи форварда київського Динамо Владислава Супряги, який продовжує відновитися після травми.

Ігор Циганик заявив, що Владислав Супряга має не тільки фізичні проблеми, а й психологічні.

«Не думаю, що ми побачимо Супрягу на полі найближчим часом. У нього серйозна травма. Розумієте, у Супряги є велика проблема: у певний момент він втратив контроль над собою – і фізичний, і психологічний». 

Журналіст вважає, що форвард Динамо не зможе повернутися на той рівень, на якому він грав у найкращі часи своєї кар’єри.

«Фізичні травми у нього почалися з того, що він набрав масу. Не наїв масу, а набрав. Йому буде дуже важко вийти на той рівень, на якому він був. 

Не думаю, що ми вже побачимо того футболіста, за якого давали б величезні гроші», – сказав Циганик в ефірі своєї авторської програми на ютубі.

  • У минулому сезоні Владислав Супряга в офіційних матчах участі не приймав. Лише одного разу він потрапив у заявку команди – на гру із Зорею 18 березня.
  • Нападник переніс операцію на спині, але так і не зміг повністю відновитися, через що 23-річному форварду знадобиться ще одне хірургічне втручання.
  • Також на початку березня футболіст потрапив у ДТП, що додатково могло відобразитися на його психологічному стані.
  • Після десяти турів (сім зіграних матчів) Динамо має в активі 15 очок та посідає шосту сходинку в турнірній таблиці УПЛ.
  • У наступному турі команда Мірчі Луческу вдома зіграє проти Дніпра-1. Поєдинок заплановано на 22 жовтня. Початок гри о 17:00.