«Шахтар буде винен, якщо не заріже йому кар’єру»: Вацко жорстко відреагував на втечу Роспутька до Росії

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
1489
0 голосів
 «Шахтар буде винен, якщо не заріже йому кар’єру»: Вацко жорстко відреагував на втечу Роспутька до Росії
Ростислав Роспутько. Фото: Шахтар
Відомий український футбольний журналіст Віктор Вацко поділився думкою про скандальну втечу гравця донецького Шахтаря Ростислава Роспутька до росії.

Хавбек Шахтаря U-19 Олександр Роспутько бесслідно зник після матчу Юнацької ліги УЄФА з Антверпеном (2:1). За інформацією журналіста Володимира Звєрова, хлопець втік до росії, щоб підписати контракт із Звєздою (Санкт-Петербург). Сам російський клуб це заперечив, але підтвердив, що Роспутько попросив політичного притулку у росії. 

Батько футболіста спростував чутки про прохання його сина щодо політичного притулку, а сказав, що той планує отримати паспорт рф.

Віктор Вацко не розуміє, чому керівництво Шахтаря розповіло про ситуацію з Роспутьком тільки після того, як про скандал дізналися журналісти.

«До Шахтаря також питання. Чому Шахтар про цю історію заговорив в публічній площині лише через півтора тижні після втечі Роспутька? 

І заговорив тільки після того, як журналісти зробили запит на клуб. Офіційного прес-релізу не було, а він повинен бути».

Також коментатор впевнений, що «гірники» повинні зробити все, щоб знищити кар’єру футболіста.

«На мою думку, Шахтар буде винен, якщо цей мудєнь, коли-небудь заграє у футбол. Я маю на увазі, серйозний футбол, а не чемпіонат сибірської області. 

Шахтар буде винен, якщо не зробить все можливе у юридичній площині, щоб зарізати йому кар’єру. Тут компромісів бути не може», — заявив Вацко в ефірі авторського програми на ютубі.