«Подасть документи на російський паспорт»: батько Роспутька розповів про втечу із Шахтаря – ганебна заява

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
313
0 голосів
«Подасть документи на російський паспорт»: батько Роспутька розповів про втечу із Шахтаря – ганебна заява
Ростислав Роспутько. Фото: Шахтар
Юрій Роспутько, батько півзахисника Шахтаря U-19 Олександра Роспутька, який втік з розташування донецької команди до росії, розповів про долю свого сина.

Хавбек Шахтаря U-19 Олександр Роспутько бесслідно зник після матчу Юнацької ліги УЄФА з Антверпеном (2:1). За інформацією журналіста Володимира Звєрова, хлопець втік до росії, щоб підписати контракт із Звєздою (Санкт-Петербург). Сам російський клуб це заперечив, але підтвердив, що Роспутько попросив політичного притулку у росії. 

Батько футболіста спростував чутки про прохання його сина щодо політичного притулку, а сказав, що той планує отримати паспорт рф.

«Поки я не можу повідомити причину, чому Саша втік із Шахтаря. Я можу сказати, що в Росії йому точно буде безпечніше.

Інформація про прохання політичного притулку неправда. Мій син його не просив. Він просто подасть документи на російський паспорт, як зробив би це на своїй батьківщині в Донецьку».

Також Олександр зараз не думає над тим, щоб продовжувати кар’єру.

«Зараз Сашу ні в якій команді чекати не варто. Він дуже втомився від усього. Він розслабляється і відпочиває поки що, а там подивимося», — наводить слова Роспутька-старшого російське пропагандистське агентство REGNUM.