«Це велика втрата для України»: Хацкевич дав прогноз на матч відбору Євро-2024 проти Північної Македонії

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
976
0 голосів
«Це велика втрата для України»: Хацкевич дав прогноз на матч відбору Євро-2024 проти Північної Македонії
Тренування збірної України. Фото: УАФ
Колишній головний тренер київського Динамо Олександр Хацкевич поділився думками напередодні поєдинку відбору до Євро-2024 між збірними України та північної Македонії.

Олександр Хацкевич впевнений, що в матчі проти македонців підопічним Сергія Реброва буде дуже непросто здобути перемогу, бо в складі синьо-жовтих відсутні її ключові виконавці – Андрій Ярмоленко та Віктор Циганков.

«В Андрія Ярмоленка дуже великий досвід – і футбольний, і життєвий. У роздягальні він один із лідерів плюс капітан збірної.

Віктор Циганков перебуває в розквіті футбольної кар'єри, тим паче, має вже дуже хороший міжнародний досвід. На сьогоднішній момент – це один головний біль для Сергія Реброва».

І хоч Ребров сказав, що він має в своєму розпорядженні на завтрашній поєдинок найсильніших, але ніхто в Україні не може замінити Ярмоленка та Циганкова, на думку Хацкевича.

Хто замінить цих гравців? Ми можемо тільки здогадуватися.

Це велика втрата для України, тим паче, скоріш за все, македонці будуть більше грати без м'яча, а Ярмоленко і Циганков – це футболісти, які вміють один в один обіграти, віддати гольову передачу, а також завершити атаку».

Однак, наша головна команди країни все одно переможе, ствердно сказав Хацкевич.

«Незважаючи на всі кадрові проблеми збірної України, вірю в перемогу синьо-жовтих з рахунком 3:0», – розповів Хацкевич в інтерв’ю «Українському футболу». 

  • Поєдинок проти Північної Македонії підопічні Сергія Реброва проведуть завра, 14 жовтня, а 17 жовтня синьо-жовті на виїзді зіграють з Мальтою.
  • В першому матчі Україна перемогла Північну Македонію в Скоп'є (3:2).
  • Збірна України провела п'ять матчів, набрала сім очок та посідає третє місце у турнірній таблиці групи С кваліфікації на чемпіонат Європи 2024 року.
  • На чолі групи С Англія, в якої 13 очок. Друга сходинка наразі за італійцями. У сквадри адзурри, як і в України сім очок, але краща різниця забитих пропущених. 
  • Північна Македонія має в активі також сім пунктів. В останніх двох іграх відбору македонці перемогли Мальту (2:0) та розписали результативну нічию проти Італії (1:1).