«Виглядав дуже впевнено»: Ребров пояснив, чому викликав Малиновського у збірну та висловився про Мудрика

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
569
0 голосів
«Виглядав дуже впевнено»: Ребров пояснив, чому викликав Малиновського у збірну та висловився про Мудрика
Сергій Ребров. Фото: УАФ
Головний тренер національної збірної України Сергій Ребров на передматчевій пресконференції висловився про Руслана Малиновського та Михайла Мудрика.

Сергій Ребров дав зрозуміти, що українським вболівальникам можна очікувати появи вінгера Челсі Михайла Мудрика у завтрашньому матчі проти Північної Македонії зі стартових хвилин.

«Завтра ми можемо побачити Мудрика з перших хвилин. Я дуже радий за Михайла. У передостанньому матчі за Челсі він забив м’яч та виглядав дуже впевнено. 

Це дуже важливо для Челсі, для нього і для національної збірної. Я вважаю, що з цими емоціями він нам допоможе».

Також наставник нашої команди вважає, що Руслан Малиновський своєю грою за Дженоа заслужив виклик до національної збірної.

«Малиновський завжди приїжджає до табору збірної з великим задоволенням, і немає різниці, був він на минулому зборі чи ні. 

Минулого разу я його не викликав, тому що він взагалі не мав ігрової практики. Зараз він багато грає, допомагає Дженоа, тому заслуговує на виклик у збірну», — сказав Ребров на прессконференції у Празі.

  • Матч проти Північної Македонії підопічні Сергія Реброва проведуть завра, 14 жовтня, а 17 жовтня синьо-жовті на виїзді зіграють з Мальтою.
  • В першому поєдинку Україна перемогла Північну Македонію в Скоп'є (3:2).
  • Збірна України провела п'ять матчів, набрала сім очок та посідає третє місце у турнірній таблиці групи С кваліфікації на чемпіонат Європи 2024 року.
  • На чолі групи С Англія в якої 13 очок. Друга сходинка наразі за італійцями. У сквадри адзурри, як і в України сім очок, але краща різниця забитих пропущених. 
  • Північна Македонія має в активі також сім пунктів. В останніх двох іграх відбору македонці перемогли Мальту (2:0) та розписали результативну нічию проти Італії (1:1).