«Фінансова ситуація нестабільна»: в українському клубі відреагували на загрозу зняття з чемпіонату України

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
68924
0 голосів
«Фінансова ситуація нестабільна»: в українському клубі відреагували на загрозу зняття з чемпіонату України
Антон Шиманець, фото: ФК Васт
Директор клубу Другої ліги миколаївського Васту Антон Шиманець прокоментував інформацію про те, що його команда не їде на матч проти ФК ЮКСА.

Сьогодні в українських ЗМІ з’явилась інформація, що Васт не поїде на гостьовий матч проти ФК ЮКСА, який повинен відбутися в рамках 12-го туру Другої ліги.

Антон Шиманець ексклюзивно для «Українського футболу» пояснив, що матч з ФК ЮКСА перенесено і у його команди великі кадрові проблеми – здорових лише десять футболістів.

«Клуб ніхто знімати не буде. Матч з ФК ЮКСА офіційно перенесено. Попередня дата проведення – 1 листопада. У нас проблема не в фінансах, а в кількості футболістів. У нас у заявці всього 16 футболістів. 

Плюс захворіло троє гравців, Штирбу, Крамаренко, Шмат, і головний тренер Чорній – у них висока температура. У Змієвського і Колоскова травми. Волинець повернувся, але проходить реабілітацію після операції. У нас залишилось тільки 10 гравців».

Президент клубу зізнався, що в команди є і певні фінансові труднощі, але ситуація контрольована.

«Ситуація із заборгованістю є, фінансова ситуація нестабільна, але ми її вирішуємо і поступово виплачуємо кошти. Наші гравці розуміють, що зараз обмежене фінансування і більшість входить в положення. 

Казати, що в нас немає грошей, щоб поїхати на матч – неправильно. Білети на виїзну гру з ФК Юкса були вже куплені».

Також він додав, що Васт продовжує працювати та розвивати дитячий футбол.

«У нас все не так і погано. Розкажу вам ще не анонсовану інформацію. Ми відрили власну дитячу академію у Миколаєві, вже підписаний меморандум. 

U-9 та U-11 ми заявили на обласний чемпіонат, дай Бог, щоб він відбувся. Також ми відкрили власний спортивний зал для дітей. Зараз чекаємо на підписання меморандуму по стадіону і базі. Робота ведеться», — сказав Шиманець. 

  • Після дев’яти зіграних матчів у Другій лізі Васт займає останнє місце з одним очком.
  • ФК ЮКСА йде другою та має 26 залікових балів.