Ультрас Шахтаря жорстко висловились про «гірників», які підтримали порушників з Динамо: вистачило одного слова

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
437
0 голосів
Ультрас Шахтаря жорстко висловились про «гірників», які підтримали порушників з Динамо: вистачило одного слова
Вболівальники Шахтаря. Фото: Google
Активні вболівальники Шахтаря жорстко засудили гравців донецького клубу, які стали на захист порушників-динамівців Кремчаніна, Осипенка та Герича.

Поголос довкола походеньок гравців Динамо U-19, Дмитра Кремчанінова, Кирила Осипенка та Владислава Герича, які відпочивали у нічному клубі «Бохо» під час комендантської години, триває.

Громадськість в шоці від легковажності юних мажорів з Динамо, натомість чимало гравців з інших українських клубів, стала на їх захист! 

Наприклад тріо з донецького Шахтаря у складі Миколи Огаркова, Євгена Яновича та Олександра Ющенка.

Вболівальники Шахтаря з фанатського угруповання «Кроти», чимала частка з яких нині перебуває на фронті, однозначно висловили своє ставлення до такої позиції гравців помаранчево-чорних.

«Огарков, Янович, Ющенко - гниди!», – коротко, але максимально влучно і зрозуміло, йдеться в дописі на сторінці ультрас Шахтаря в Х.

Більшість клубів, гравці яких зганьбилися своїми лайками до коментаря нападника Гірника-Спорт Артема Нижника, який написав в одній з соцмереж російською мовою «Угомонитесь, журналюги», вже оголосили про проведення виховної бесіди з юними талантами.