Штраф та попередження від Гірника-Спорт: клуб застосував санкції до гравців, які влипли у скандал

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
424
0 голосів
Штраф та попередження від Гірника-Спорт: клуб застосував санкції до гравців, які влипли у скандал
Гірник-Спорт. Фото: Google
Гірник-Спорт виступив з офіційною заявою з приводу коментаря нападника клубу з Горішніх Плавнів Артема Нижника «Угомоніться, журналюги».

Гірник-Спорт виступив з офіційною заявою щодо ситуації навколо юних гравців Динамо:

«Футбольний клуб Гірник-Спорт суворо засуджує дії свого гравця Артема Нижника, який образливим коментарем у бік представників ЗМІ відреагував на допис щодо порушення комендантської години гравцями київського Динамо (U-19). Клубом на гравця вже накладений грошовий штраф.

Також ми не згодні та висловили суворе попередження гравцям Гірника-Спорт, які поставили лайки під цим дописом – Данилу Тузенку, Владиславу Мольку, Іллі Юрченку, Радіону Посєвкіну, Данилу Векличу, Микиті Жукову та Богдану Гора. ФК Гірник-Спорт приносить вибачення за коментар свого гравця на адресу представників ЗМІ», – йдеться у дописі клубу в Instagram.

Нагадаємо, що видання «Українська правда» випустило матеріал про діяльність київського караоке-бару «Boho Safari», яке працює під час комендантської години. Саме туди ходили футболісти київського Динамо  U-19, а саме: Дмитро Кремчанін, Кирило Осипенко (шурин Дениса Попова) та Владислав Герич.

Після цього нападник футбольної команди Гірник-Спорт Артем Ніжник висловив свою реакцію на публікацію, опубліковану в інстаграм-акаунті Tribuna_ua наступним чином: «Угомоніться, журналюги».