Україна – Північна Македонія: відомий український співак виконає гімн перед матчем відбору Євро-2024

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
1424
0 голосів
Україна – Північна Македонія: відомий український співак виконає гімн перед матчем відбору Євро-2024
Сергій Танчинець. Фото: УАФ
На поєдинку національної команди України проти збірної північної Македонії гімн нашої країни перед початком матчу виконає фронтмен популярного українського гурту «Без обмежень» Сергій Танчинець.

На Сергія Реброва та нашу національну команду чекають надзвичайно важливі жовтневі матчі відбору до чемпіонату Європи 2024 року проти Північної Македонії та Мальти.

Заряджати емоціями вітчизняних футболістів перед поєдинком з македонцями своїм виконанням гімну України буде фронтмен популярного гурту «Без обмежень» Сергій Танчинець. Про це повідомила Українська асоціація футболу на своєму офіційному сайті.

  • Раніше ми писали, що відомий український футбольний журналіст Ігор Циганик розкритикував рішення головного тренера національної команди України щодо виклику на заміну травмованим Андрію Ярмоленку та Віктору Циганкову нападника Назарія Русина.
  • У жовтні збірна України проведе два матчі відбору до Євро-2024 з Північною Македонією 14 жовтня і з Мальтою 17 жовтня.
  • Після п'яти турів команда Сергія Реброва йде на третьому місці в групі, маючи однакову кількість очок з Італією та Північною Македонією – по сім.