«Вибираємо тільки з Динамо та Шахтаря?»: Циганик не задоволений викликом Реброва заміни Ярмоленка та Циганкова

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
1451
0 голосів
«Вибираємо тільки з Динамо та Шахтаря?»: Циганик не задоволений викликом Реброва заміни Ярмоленка та Циганкова
Сергій Ребров. Фото: УАФ
Відомий український футбольний журналіст Ігор Циганик розкритикував рішення головного тренера національної команди України щодо виклику на заміну травмованим Андрію Ярмоленку та Віктору Циганкову нападника Назарія Русина.

Сергій Ребров дізнався погані новини перед важливими матчами відбору на Євро-2020 – Віктор Циганков та Андрій Ярмоленко не допоможуть нашій збірній у жовтневих поєдинках.

На заміну травмованим фахівець довикликав в національну команду нападника Сандерленда Назарія Русина, але це рішення сподобалось не всім, а саме Ігорю Циганику, який розкритикував наставника першої команди країни.

«Травмувалися Циганков та Ярмоленко, викликали Русина. Чим він зараз заслужив виклик в збірну більше, ніж Гуцуляк? Русин з початку сезону майже не грав і він одразу їде в збірну. Гуцуляк відіграв всі матчі, голи забивав».

Журналісту не подобається, що Сергій Станіславович віддає перевагу футболістам двох українських грандів.

«Що за стереотип? У мене в голові вже складається якась певна система, я не хочу її озвучувати, але мені це не зовсім зрозуміло. Я вже казав: Назарина-Бабенко, чим Бабенко не заслужив виклик в збірну? Чи ми вибираємо тільки з Динамо і Шахтаря?».

Також Циганик позитивно висловився про виклик Олександра Сватка, але має питання щодо кандидатури Едуарда Сарапія.

«Сваток-Сарапій у Дніпрі-1. Оце пара, яка зараз набрала форму і я дуже радий, що прислухався Сергій Станиславович, що не тільки з Динамо і Шахтаря треба викликати футболістів. Треба шукати й інші варіанти.

Ну от зараз довикликали Сватка, а Сарапій? Я вважаю, що він так само заслуговує на те, щоб бути в збірній. Зараз це найнадійніша пара центральних захисників», – сказав журналіст в авторській програмі на ютубі.

  • Нагадаємо, що 14 жовтня збірна України зіграє проти Північної Македонії, а 17 числа зустрінеться з Мальтою.
  • Русин в нинішньому сезоні Чемпіоншипу чотири рази вийшов на поле у складі Сандерленда, без результативних дій.
  • Олексій Гуцуляк в усіх турнірах зіграв вже 12 матчів за Дніпро-1 цього сезону, забив один гол та віддав одну результативну передачу. 
  • Єгор Назарина виступає у Шахтарі та в нинішній кампанії десять разів з'явився на полі, відзначившись двома забитими м'ячами та одним асистом. 
  • Руслан Бабенко прийняв участь у 12 поєдинках Дніпра-1 та забив один гол. 
  • Сваток зіграв 14 матчів та зробив одну результативну передачу.
  • Едуард Сарапій прийняв участь у 13 іграх, забив один гол та зробив один асист.