Представники ТЦК як метод покарання: клуб УПЛ оригінально підійшов до вирішення проблем з арбітрами

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
425
0 голосів
Представники ТЦК як метод покарання: клуб УПЛ оригінально підійшов до вирішення проблем з арбітрами
Логотип УПЛ. Фото: УПЛ
В одному з останніх турів чемпіонату України з футболу до суддів після матчу підійшли представники ТЦК і попросили показати документи.

Журналіст Михайло Співаковський у випуску «ТаТоТаке» розповів про недавній випадок в українському футболі:

«В одному з останніх турів після матчу, у якому, скажімо так, були суперечливі суддівські рішення, до суддів, які йшли до роздягальні, підійшов представник хазяйської команди та сказав: «Друзі, ви там не сильно кваптесь. До вас ще підійдуть люди та поговорять з вами».

Судді запитали: «Які люди?» «Представники державних інстанцій», – відповіли їм. Судді приходять в роздягальню. У них вимкнена гаряча вода, тобто помитися неможливо. І в роздягальні з ними починають спілкуватися представники ТЦК з того міста, де вони грають».

Представники ТЦК вирішили перевірити документи арбітрів матчу:

«Кажуть військові: «Покажіть, будь ласка, свої документики, військові обов'язково, папери – що у вас є». Добре, що дехто з суддів, зокрема суддів ВАР, викладач, тобто він не потрапляє під цей момент. Інспектор чи делегат матчу встав на їх захист, мовляв, що ви робите?»

  • Після десяти турів чемпіонату лідером є криворізький Кривбас, в якого 20 очок. На бал менше у житомирського Полісся, яке йде другим.
  • Замикає п'єдестал пошани чинний чемпіон – донецький Шахтар, який після десяти турів до свого доробку записав 18 очок.