«Для нас це важливий гравець»: Максимов виділив героя Дніпра-1 у матчі з Вересом

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
792
0 голосів
«Для нас це важливий гравець»: Максимов виділив героя Дніпра-1 у матчі з Вересом
Юрій Максимов. Фото: СК Дніпро-1
Головний тренер Дніпра-1 Юрій Максимов прокоментував підсумок поєдинку десятого туру української Прем'єр-ліги проти рівненського Вереса (2:0).

Юрій Максимов коментуючи підсумки переможного матчу проти Вересу (2:0), загострив увагу на важливості швидкого м’яча своєї команди та його авторі.

«Треба йти вгору в турнірній таблиці, щоб нас не недооцінювали, а розцінювали, як команду, котра боротиметься за медалі чемпіонату.

Дуже добре, що сьогодні забили швидкий гол. Філіппов скористався своїм шансом, і я задоволений його грою. Для нас це важливий гравець і нападник. Він цілком нормально вписується у нашу гру».

Після десятого туру УПЛ йде на нетривалі канікули через міжнародну паузу для поєдинків національних збірних, але ті з дніпрян, хто не отримав викликів до національних команд, байдики бити не будуть.

«У нас буде спаринг з командою U-19. Подивимося на перспективних хлопців з цього складу, кого ми хочемо залучити на тренування до першої команди.

Будемо награвати якісь комбінації, стандарти. Зараз для нас це найголовніше», – цитує Максимова клубна пресслужба СК Дніпро-1.

  • Після перемоги над Вересом Дніпро-1 має в активі 15 очок та посідає сьоме  місце в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги
  • Верес наразі займає передостанню, 15 сходинку, маючи у своєму активі шість очок після дев’яти матчів.
  • В наступному, 11-му турі, команда Юрія Максимова зіграє в Києві проти Динамо. Поєдинок заплановано на 22 жовтня. Початок гри о 17:00.