«А потім приїхав Рафаїлов»: вихованець Динамо розповів, як зрадник України перешкодив його переходу в Зорю

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
182
0 голосів
«А потім приїхав Рафаїлов»: вихованець Динамо розповів, як зрадник України перешкодив його переходу в Зорю
Сергій Рафаїлов. Фото: Google
Вихованець київського Динамо, колишній півзахисник чернігівської Десни Артем Фаворов розповів, що свого часу міг перейти до складу луганської Зорі, але йому перейшов дорогу Сергій Рафаїлов.

Півзахисник угорської Академії Пушкаша, молодший з братів Фаворових Артем, відверто розповів в інтерв’ю «Українському футболу», що на певному етапі кар’єри, її йому ледь не поламав колишній генеральний директор Зорі, колаборант Сергій Рафаїлов.

«Мені зателефонував Юрій Миколайович Вернидуб (екстрнер Зорі, – прим.). І я подумав: «Усе, тепер піде!». Але потім я не домовився з одним діячем, який зараз ховається. Я приїхав, він (Вернидуб) представив мене в роздягальні команді. 

А потім приїхав Рафаїлов і почав розповідати: «Та в нас шість людей на позиції в центрі поля. Ми думали ти нападник, якщо забив стільки голів». Назвав мені умови. Я все це послухав, мені не сподобалося, як він розмовляв, наче робить мені послугу», – розповів Фаворов в інтерв’ю  «Українському футболу». 

  • Артем Фаворов в Україні виступав за київське Динамо-2, одеський Чорноморець-2, Оболонь-Бровар з Києва, Зірку з Кропивницького та чернігівську Десну.
  • За кордоном Фаворов захищав кольори датського Вайле, та угорського Залаегерсегу (на правах оренди).
  • В поточному сезоні Артем грає у складі Академії Пушкаша з Фельчуте: шість матчів в усіх турнірах.
  • Transfermarkt оцінює 29-річного півзахисника у 800 тисяч євро.
  • Сергій Рафаїлов виконував функції генерального директора Зорі до початку повномасштабної війни в Україні, після чого втік до російського Краснодара.
  • Зараз зрадник України регулярно поливає брудом нашу державу в соціальних мережах.
  • Луганська обласна прокуратура повідомила про підозру Рафаїлову. За даними слідства, у 2019 році фігурант здійснив заниження податкових зобов'язань футбольного клубу Зоря на суму в понад 5 мільйонів гривень.