Не лише Динамо та Шахтар: Бражко назвав команди, які змагаються за перемогу в УПЛ

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
754
0 голосів
Не лише Динамо та Шахтар: Бражко назвав команди, які змагаються за перемогу в УПЛ
Володимир Бражко. Фото: Google
Півзахисник київського Динамо Володимир Бражко на відкритому тренуванні команди відповів на питання щодо конкурентів киян за чемпіонство в УПЛ.

Володимир Бражко розповів, які команди вважає конкурентами Динамо за титул чемпіона України:

«Перш за все, не тільки Динамо та Шахтар зараз боряться за чемпіонство. Зараз багато команд є: Чорноморець, Полісся, Кривбас, Рух. Всі набрали форму, всі вміють грати у футбол. Не тільки Динамо та Шахтар будуть конкурувати за чемпіонство. Але ми готові до всього».

21-річний півзахисник киян розповів про атмосферу в команді:

«Дуже добре почувається команда. Виграли минулу гру, зараз позитивні емоції на тренуваннях. У колективі все добре. Хочеться, щоб команда перемагала. Буду допомагати команді здобувати чемпіонство, вигравати кожен матч та покращуватися як командно, так і особисто», – цитує Бражка офіційний сайт Динамо.

  • Після дев'яти турів (шість зіграних матчів) столичний клуб має в активі 15 очок та посідає п'яту сходинку в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги.
  • У наступному турі команда Мірчі Луческу на виїзді зіграє проти житомирського Полісся. Поєдинок заплановано на 6 жовтня. Початок гри о 15:00.
  • У поточному сезоні Володимир Бражко зіграв за Динамо в десяти поєдинках в усіх турнірах: три голи та дві результативні передачі.
  • Півзахисник нещодавно продовжив контракт з киянами до літа 2028 року.
  • У минулому сезоні Бражко виступав на правах оренди за луганську Зорю, з якою завоював бронзові медалі чемпіонату.