Трубін буде грати у рукавичках Худжамова: компанія тренера збірної України уклала цікаву угоду з Бенфікою

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
210
0 голосів
Трубін буде грати у рукавичках Худжамова: компанія тренера збірної України уклала цікаву угоду з Бенфікою
Рустам Худжамов у воротарських рукавичках. Фото: Рустам Худжамов
Компанія тренера збірної України Рустама Худжамова Brave GK підписала контракт на виробництво воротарських рукавичок для португальської Бенфіки.

Тренер воротарів збірної України Рустам Худжамов повідомив, що його компанія Brave GK підписала контракт на виробництво воротарських рукавичок для португальської Бенфіки:

«Ми відчуваємо велику гордість і відповідальність! І я впевнений, що це лише початок! На всьому шляху у мене в голові був девіз компанії: Fortune favors the Brave. Добре пам’ятаю як скептично ставились до моєї ідеї воротарі, партнери по команді і навіть дружина!

Я можу їх зрозуміти, бо моя ціль тоді здавалась фантастичною, а я хотів вивести першу українську компанію в топ-10 світових виробників спорядження для голкіперів. На цьому шляху у мене створилась команда, яка і виводить компанію на новий рівень! Бо тут як і у футболі, підбір команди має значення», – написав Рустам у своєму Facebook.

Нагадаємо, що влітку Анатолій Трубін перейшов до Бенфіки із Шахтаря і підписав контракт на п'ять років.

  • Худжамов за свою ігрову кар'єру виступав у другій команді Динамо, Закарпатті, ФК Харков, донецькому Металурзі, Шахтарі, Іллічівці, Зорі, Металісті та Маріуполі. У складі збірної України він провів один матч.
  • До того, як стати тренером воротарів у національній команді, Худжамов у 2022 році обіймав аналогічну посаду у Поліссі.
  • Його контракт з УАФ розрахований до 2026 року.