«Був дуже серйозно налаштований»: ексдиректор ДЮСШ Мудрика розповів про зірваний трансфер українця

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
878
0 голосів
«Був дуже серйозно налаштований»: ексдиректор ДЮСШ Мудрика розповів про зірваний трансфер українця
Михайло Мудрик. Фото: ФК Челсі
Президент ДЮСШ Красноград Володимир Прохватило розповів про деякі невідомі сторінки кар’єри українського 22-річного вінгера Челсі Михайла Мудрика.

Президент ДЮСШ Красноград, у якій розпочинав власний футбольний шлях вінгер Челсі Михайло Мудрик, Володимир Прохватило поділився деякими цікавими моментам із кар’єри гравця.

Менеджер не виключає, що в молодому віці вінгер міг опинитися у Динамо замість Шахтаря, однак вже тоді навколо нього було багато навколофутбольних людей, які приймали рішення.

«Річ у тім, що більше за нього робили агенти, ніж він, який тоді був зовсім молодим хлопцем. Були в нього там наставники, тренери, які, можливо, навіть без нього вирішували його долю».

На думку Прохватила, Мудрик з Шахтаря до Челсі потрапив також вимушено.

«Думаю, що й у Челсі він потрапив не по добрій волі. За кілька днів до його 22-го дня народження я мав з ним розмову і він був дуже серйозно налаштований на перехід в Арсенал. Не знаємо, чому буквально через декілька днів все змінилося», – розповів Прохватило в інтерв’ю сайту «Український футбол».

  • Зазначимо, що Мудрик займався у ДЮСШ Красноград до 2010 року, звідки перейшов до Металіста;
  • В січні 2023 року вінгер був близький до трансферу з Шахтаря в лондонський Арсенал, однак сторони не змогли дійти згоди стосовно суми трансферу;
  • У підсумку Мудрик перейшов до Челсі за 70+30 мільйонів євро.