«Це дуже важко»: дружина Малиновського вперше пояснила причину прощання українця з Марселем

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
2299
0 голосів
«Це дуже важко»: дружина Малиновського вперше пояснила причину прощання українця з Марселем
Руслан Малиновський. Фото: ФК Марсель
Дружина українського хавбека Дженоа Руслана Малиновського Роксана висловила свою думку про те, чому у її чоловіка не вийшло закріпитися у Марселі.

Дружина 30-річного Руслана Малиновського Роксана розповіла, що в перший період перебування півзахисника у Франції в нього все більш-менш виходило, адже його в Марселі хотів бачити особисто тодішній головний тренер Ігор Тудор.

«Тренер, спортивний директор та президент дуже були зацікавлені у Руслані. Я пам’ятаю, як добре нас зустріли у перший день, ми з усіма спілкувалися. Була класна атмосфера, усі були налаштовані на спільний результат. Клуб очікував на цей перехід».

За словами Малиновської, Тудор був задоволений грою українця попри низьку результативність.

«Руслан – це такий футболіст, який робить те, що йому кажуть. Він не біжить туди, куди він хоче. Він не «тягнув ковдру на себе», аби просто забити. Багато хто в Марселі хотів грати саме так. Можливо, він став забивати менше, бо від нього вимагали грати й на оборону, змінилися його функції на полі».

Дружина хавбека також підкреслила, що з приходом до команди нового наставника Марселіно Гарсії Малиновський отримував шанси, однак потім стратегія клубу раптово змінилася.

«Коли прийшов новий тренер, то спочатку все було нормально. Він грав на зборах у перших матчах на рівних з іншими хлопцями. Потім у політиці клубу щось змінилося, і склад команди оновився відсотків на 80».

Малиновська вважає, що її чоловіку забракло часу, аби краще розкритися у Марселі.

«Можливо, від нього очкували, що він зараз прийде і почне у кожній грі забивати та вести команду за собою. Це дуже важко. Він провів у Марселі лише шість місяців. Половина з цього часу пішла на адаптацію», – розповіла Малиновська в інтерв’ю YouTube-каналу Анна Реброва.

  • Нагадаємо, що Малиновський в січні перебрався у Марсель з Аталанти. Спочатку на правах оренди, а потім його було викуплено за десять мільйонів євро;
  • Хавбек провів за команду 23 матчі, у яких забив два голи та віддав одну результативну передачу;
  • Вже у серпні Малиновський відправився в оренду до Дженоа на правах річної оренди;
  • Контракт українця з французьким клубом чинний до 30 червня 2026 року.