Пономарьов розкрив, як налаштував гравців Руха на камбек з Кривбасом: тренер натякнув Реброву на підсилення

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
405
0 голосів
Пономарьов розкрив, як налаштував гравців Руха на камбек з Кривбасом: тренер натякнув Реброву на підсилення
Віталій Пономарьов. Фото: ФК Рух
Головний тренер львівського Руха Віталій Пономарьов прокоментував результат поєдинку дев'ятого туру української Прем'єр-ліги проти криворізького Кривбасу (3:1).

Віталій Пономарьов впевнений, що його команді вдалося перемогти Кривбас (3:1), насамперед, за рахунок правильного налаштування на гру та характеру.

«Ми їхали у Кривий Ріг знаючи, що це буде складна гра, і з відповідним настроєм готувались до матчу. Ніхто не закривався і всі грали в атакуючий футбол. Дякую хлопцям за самовіддачу, адже вони вирвали перемогу, хоча програвали. 

У перерві сказав футболістам, аби вони грали інтенсивніше і не боялись, адже вони добре виглядали у першій половині гри».

Також Пономарьов виокремив лідера своєї команди, промовисто натякнувши головному тренеру національної збірної України Сергію Реброву, що і йому було б непогано звернути на хлопчину увагу та дати шанс проявити себе під знаменами головної команди країни.

«Юрій Климчук – лідер Руху, але тренер збірної має свою ігрову модель та бачення складу. Я розумію його як тренера, що він хоче брати гравців під стиль своєї команди.

Ще коли вперше його не викликали у збірну, я Юрію сказав, що потрібно ще більше працювати і згодом, якщо він отримає запрошення, це буде ще цінніше для нього» , – сказав Пономарьов у післяматчевому коментарі в ефірі УПЛ ТБ.

  • Після дев’яти турів (8 матчів) Рух має в активі 15 очок і розмістився на п’ятій сходинці в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги.
  • В десятому турі львівський колектив вдома прийматиме Минай. Поєдинок заплановано на восьме жовтня. Початок гри о 15:00.