«Це катастрофа! Там не лише у Ван Леувені проблема»: Сабо розкритикував Шахтар після поразки від Ворскли

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
740
0 голосів
«Це катастрофа! Там не лише у Ван Леувені проблема»: Сабо розкритикував Шахтар після поразки від Ворскли
Йожеф Сабо, фото: Google
Колишній тренер Динамо та збірної України Йожеф Сабо вважає помилковим рішення призначити Патріка ван Леувена головним тренером Шахтаря.

Йожеф Сабо розкритикував головного тренера Шахтаря Патріка Ван Леувена.

Перед Шахтарем тренер з Нідерландів тренував Зорю.

«Це катастрофа! Там не лише у Ван Леувені проблема. Здається, що гравці в Шахтарі злетіли та зарозумілися, вважаючи, що вони найкращі в Україні.

Після того, як пішли Йовичевича, у Шахтаря не виходить нічого. Ван Леувен нічого не може вдіяти. Виходить так, що одним рішенням зруйнували і Шахтар, і Зорю, бо луганську команду після відходу голландця теж лихоманить».

Сабо також незадоволений тим, які навантаження тренер дає гравцям.

«Можливо, Ван Леувен дає велике навантаження, що гравці просто ніякі. У захисті взагалі жах.

Підписали гравців з ім'ям, але вікових, це Чигринський та Ракицький, які втратили швидкість. І Степаненко вже у віці, а заміни йому немає», – сказав Сабо в коментарі для FanDay.net.

Нідерландський 54-річний спеціаліст опинився під загрозою відставки після домашньої поразки Ворсклі (1:2) у дев’ятому турі УПЛ.

  • Ван Леувен очолив «гірників» на старті цього сезону та підписав контракт на два роки. В чемпіонаті України команда під його керівництвом провела дев’ять матчів, у яких набрала 18 очок (п’ять перемог, три нічиї, одна поразка).
  • В Лізі чемпіонів команда стартувала поразкою від Порту (1:3).