Металіст втратив перемогу над Епіцентром: команда Ярославського займає останнє місце у Першій лізі

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
725
0 голосів
Металіст втратив перемогу над Епіцентром: команда Ярославського займає останнє місце у Першій лізі
Металіст. Фото: ФК Металіст
Епіцентр та Металіст зіграли внічию (2:2) у матчі десятого туру Першої ліги. Глядачі стали свідками цілого ряду дуже красивих голів від обох команд.

Епіцентр та Металіст поділили очки (2:2) у поєдинку десятого туру Першої ліги.

Рахунок у матчі відкрили харків’яни на п’ятій хвилині. Євген Рязанцев скористався грубою помилкою голкіпера Епіцентру Сергія Чорнобая, який не зміг зафіксувати м’яч в руках після удару суперника, і переправив снаряд у порожні ворота із кількох метрів.

Вже через три хвилини шокував господарів Петро Луців. Він буквально однією дією позбувся опіки одразу декількох захисників у штрафному майданчику та розстріляв ворота.

Епіцентр відповів також двома голами із маленьким інтервалом наприкінці першого тайму.

На 40-й хвилині Данило Кравчук завдав дальнього удару в кут воріт Металіста, який став результативним. М’яч рикошетом від штанги вразив ціль.

На 43-й хвилині зрівняв рахунок Сергій Стень. Йому вдався розкішний прямий удар зі штрафного у дев’ятку воріт гостів.

В другому таймі команди не змогли продовжити цю феєрію голів, погодившись на компромісний результат, попри усі зусилля з обох сторін.

Епіцентр – Металіст – 2:2

Голи: Кравчук, 40, Стень, 43 – Рязанцев, 5, Луців, 8

30 вересня. 14:30. Кам'янець-Подільський. Стадіоні ім. Г. Тонкочеєва

  • Епіцентр після десяти зіграних матчів має у своєму активі 13 набраних очок та посідає п’яту сходинку в турнірній таблиці Першої ліги;
  • Металіст після дев’яти проведених поєдинків набрав шість залікових балів та поки знаходиться на останньому десятому місці. Клуб Олександра Ярославського не перемагає вже п'ять матчів поспіль (три нічиї, дві поразки);
  • Епіцентр свій наступний матч в рамках Першої ліги проведе 7 жовтня вдома проти Хуста. Металіст у чемпіонаті вдома прийматиме Агробізнес 6 жовтня.