«Згуртуватися і стрибнути вище голови»: Пятенко оцінив шанси жіночої збірної України в Лізі націй

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
631
0 голосів
«Згуртуватися і стрибнути вище голови»: Пятенко оцінив шанси жіночої збірної України в Лізі націй
Володимир Пятенко. Фото: УАФ
Виконувач обов’язків головного тренера жіночої збірної України Володимир Пятенко поділився враженнями від матчів проти Сербії та Польщі в Лізі націй.

Володимир Пятенко вважає, що після двох фіаско від Сербії (1:2) та Польщі (1:2), посипати голову попелом зарано. 

«Щодо самовіддачі до підопічних питань немає. Горіли бажанням продемонструвати свої кращі якості. Але, на жаль, на відміну від суперниць, із реалізацією далеко не завжди виходило. 

Поки що я не звертаю уваги на турнірну таблицю. Незважаючи на невдалий старт, ще не все втрачено. Те, що доведеться два поєдинки проводити в Греції, тільки допоможе згуртуватися і стрибнути вище голови», – наводить слова Пятенка пресслужба УАФ.

  • Після двох матчів Україна має в активі нуль очок і посідає третю сходинку у Групі 3, випереджаючи за додатковими показниками (забиті/пропущені) Грецію.
  • Наступний матч у Лізі націй українки зіграють проти команди Греції. Поєдинок заплановано на 27 жовтня. 
  • За підсумком групових матчів Ліги націй буде визначено чотири найкращі команди ліги A (переможниці кожної з груп), які зіграють у фінальній частині турніру та боротимуться за титул.
  • Переможниці ліг B і C підвищаться в дивізіоні, а найгірші команди понизяться або боротимуться за збереження місця, залежно від результатів.