Жіноча збірна України зазнала другої поразки поспіль у Лізі націй: команда Пятенка поступилась Польщі

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1101
0 голосів
Жіноча збірна України зазнала другої поразки поспіль у Лізі націй: команда Пятенка поступилась Польщі
Жіноча збірна України. Фото: УАФ
Команда Володимира Пятенка після прикрої поразки в матчі проти Сербії з таким самим рахунком поступилася і національній збірній Польщі (1:2).

Проявили характер, билися до останніх хвилин, але програли.

Національна жіноча збірна України зазнала другої поспіль поразки поспіль у Лізі націй. Наші дівчата програли у Гдині господаркам поля, полячкам. Головною героїнею «кадри» стала нападниця німецького Вольфсбурга Ева Пайор. В її активі дубль.

У складі жовто-блакитних результативний удар вдався захисниці Галатасараю Любові Шматко, якій асистувала Анна Петрик.

Ліга націй. Група В3. 2-й тур.

Польща – Україна – 2:1

Голи: Пайор (22, 67) – Шматко (80).

Україна: Самсон, Петрик, Шматко, Корсун, Подольська, Панцулая, Семків, Андрухів (Гірін, 46), Козлова (Глущенко, 68), Калініна (Кравчук, 46), Андрійчук

  • Після двох матчів Україна має в активі нуль очок і посідає третю сходинку у Групі 3, випереджаючи за додатковими показниками (забиті/пропущені) Грецію.
  • Наступний матч у Лізі націй українки зіграють саме з гречанками. Поєдинок заплановано на 27 жовтня. 
  • За підсумком групових матчів Ліги націй буде визначено чотири найкращі команди ліги A (переможниці кожної з груп), які зіграють у фінальній частині турніру та боротимуться за титул.
  • Переможниці ліг B і C підвищаться в дивізіоні, а найгірші команди понизяться або боротимуться за збереження місця, залежно від результатів.
  • Перед стартом у Лізі націй в.о. головного тренера збірної України Володимир Пятенко поділився емоціями від перших зборів, а також розповів про очікування від виступів у турнірі.