УАФ оголосила склад збірної України U-21 на матчі відбору Євро-2025: в списку гравців є два легіонери

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
874
0 голосів
УАФ оголосила склад збірної України U-21 на матчі відбору Євро-2025: в списку гравців є два легіонери
Молодіжна збірна України з футболу. Фото: УАФ
Головний тренер молодіжної збірної України з футболу Унаї Мельгоса визначився зі списком футболістів, на яких розраховуватиме у матчах відбору на Євро-2025 проти збірних Люксембургу та Англії.

Українська асоціація футболу на своєму офіційному сайті оприлюднила заявку юнацької збірної України на матчі відбору до Євро-2025 проти збірних Люксембургу та Англії:

  • Воротарі: Руслан Нещерет (Динамо), Яків Кінарейкін (Дніпро-1), Кіріл Фесюн (Колос).
  • Захисники: Костянтин Вівчаренко (Динамо), Антон Боль, Арсеній Батагов (обидва – Зоря), Мар’ян Фарина (Металіст 1925), Даніл Скорко (Олександрія), Артем Смоляков (Полісся), Віталій Роман, Роман Дідик (обидва — Рух), Володимир Салюк (Чорноморець).
  • Півзахисники: Єгор Ярмолюк (Брентфорд, Англія), Володимир Бражко, Назар Волошин (обидва — Динамо), Валентин Рубчинський (Дніпро-1), Олександр Яцик (Зоря), Ілля Квасниця (Рух), Максим Кучерявий (Сент-Джонстон, Шотландія), Максим Брагару (Чорноморець), Олег Очеретько (Шахтар).
  • Нападники: Єгор Гунічев (Минай), Ігор Краснопір (Оболонь), Богдан В’юнник (Шахтар).

Матч проти збірної Люксембургу відбудеться на виїзді у місті Еш-сюр-Альзетті, 12 жовтня о 20:30 за київським часом. Гра з командою Англії пройде у словацьких Кошицях 16 жовтня о 19:30 за київським часом.

  • У відборі на Євро-2025 підопічні Унаї Мельгоси провели наразі лише один поєдинок – проти збірної Північної Ірландії (1:0).
  • Дана перемога синьо-жовтих дозволяє їм ділити 1-3 місця з командами Англії та Сербії, які також здобули перемоги в стартових матчах відбору.