Лучі емоційно відреагував на заяву Ступара щодо скандального моменту в матчі Рух – Шахтар: Вацко розкрив деталі

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
6004
0 голосів
Лучі емоційно відреагував на заяву Ступара щодо скандального моменту в матчі Рух – Шахтар: Вацко розкрив деталі
Лучано Лучі. Фото: Google
Коментатор Віктор Вацко оприлюднив повідомлення голови Комітету арбітрів УАФ Лучано Лучі, в якому той виразно, але позаочі, відповів колишньому арбітру Мирославу Ступару на його коментар щодо червоної картки Ярославу Ракицькому.

Обговорення прямої червоної картки Ярославу Ракицькому у матчі восьмого туру української Прем'єр-ліги Рух – Шахтар (1:1), яка викликала широкий резонанс, триває.

Спершу свою фахову думку, щодо покарання захиснику Шахтаря висловив ексарбітр ФІФА Мирослав Ступар, який сказав наступне:

«Фол Ярослава в боротьбі з Іллею Квасницею не тягнув на червону картку. Для вилучення мають бути дуже серйозні підстави, передусім, з загрозою нанесення важкої травми візаві.

Такої агресії з боку Ракицького не було. Арбітру треба було обмежитися попередженням», – сказав Ступар в інтерв'ю Sport.ua.

Зворотньої реакції від представників Комітету арбітрів УАФ не відбулося. Але, тільки на широкий загал. Бо ж, синьор Лучано Лучі, пильно за вcім стежить. 

Реакцію голови Комітету озвучив Віктор Вацко, надавши документальні підтвердження, а саме, оприлюднивши скрін з переписки Лучі  із чату арбітрів.

«Як завжди, дурнуватий комент. Це відео дивились Колліна, Розетті, Ріццолі. Для ФІФА і УЄФА «нога у позиції молота»  – це червона картка.

У всьому світі. Ніяких коментарів», – написав Лучі.

  • Головним арбітром поєдинку Рух – Шахтар (1:1) був Віталій Романов. Його асистентом, суддею VAR – Ярослав Козик.