«Створює різницю у складі своєї команди»: Вацко назвав найкращого легіонера УПЛ на сьогодні

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
868
0 голосів
«Створює різницю у складі своєї команди»: Вацко назвав найкращого легіонера УПЛ на сьогодні
Іван Дібанго. Фото: УПЛ
Футбольний коментатор та блогер Віктор Вацко назвав прізвища двох гравців клубів УПЛ, які на його думку є найкращими легіонерами в Україні станом на сьогодні. Обидва виконавці не з Шахтаря і не з Динамо.

Віктор Вацко висловив захоплення від рівня гри легіонерів Полісся та Кривбасу Бені Макуана та Івана Дібанго, віддавши перевагу камерунцю з Кривого Рогу перед конголезцем з Житомира.

«Номер один для мене – Дібанго. Тому що ми вже мали можливість спостерігати за ним на довгій дистанції. Він стабільно проводить сезон і створює різницю у складі своєї команди. 

Вважаю, він дуже спрогресував, порівняно з минулим сезоном. Дібанго хороший, фланговий захисник», – сказав Вацко в ефірі своєї авторської передачі на Ютубі.

  • Після восьми поєдинків у чемпіонаті, Кривбас має в активі 17 очок, та посідає другу сходинку. Відставання від Шахтаря, який йде першим, складає лише одне очко.
  • Кривбас в дев’ятому турі вдома прийматиме львівський Рух. Гра відбудеться першого жовтня. Стартовий свисток у Кривому Розі прозвучить о 15:00.
  • Іван Дібанго в поточному чемпіонаті зіграв за клуб з Кривого Рогу в усіх восьми поєдинках: один гол, чотири результативні передачі. 
  • Transfermarkt оцінює 21-річного захисника в 500 тисяч євро.