«Єдиний, хто пробує хоч щось робити»: фанати Челсі позитивно оцінили гру Мудрика проти Астон Вілли

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
6603
0 голосів
«Єдиний, хто пробує хоч щось робити»: фанати Челсі позитивно оцінили гру Мудрика проти Астон Вілли
Михайло Мудрик. Фото: Getty Images
Фанати Челсі, як завжди, розділилися на два табори в оцінці виступів Михайла Мудрика. Одні похвалили його за гру проти Астон Вілли, інші ж вважають українця гравцем ротації.

24 вересня Челсі з Михайлом Мудриком у складі, дограючи матч у меншості, поступився Астон Віллі з рахунком 0:1.

Українець знову отримав годину ігрового часу, а фанати «аристократів» натомість розкритикували головного тренера Челсі Маурісіо Почеттіно за рішення замінити Мудрика:

GlennyG44: «Рішення замінити Мудрика, коли його паси були б як ніколи доречні, виглядало дуже тупим».

NoHarmIntended_: «В першу чергу, Почеттіно не повинен був міняти Мудрика на Чілвелла».

Також вболівальники в більшості своїй позитивно відгукнулися про гру вінгера:

Dimitri1889: «Єдиний, хто був хорошим, це Мудрик, принаймні в першому таймі, потім він, на жаль, зник перед тим, як залишити поле».

elebros: «Окремі вітання Мудрику та Палмеру. Обидва не грали багато ігор і не мали багато хвилин, але вони докладають зусиль і не опускають голови».

dani_0601: «Єдиний, хто пробує хоч щось робити, це Мудрик. Те, що в Челсі немає нападника, який може добре реалізовувати моменти, це вже не його вина».

Але, як завжди, знайшлися й ті, хто розкритикував виступ Мудрика:

ShedEndTom1982: «Чувак, я бачив 12-річних форвардів, які віддають передачі краще, ніж Стерлінг, Мудрик і Джонсон. Я не думаю, що Почеттіно зможе це виправити».

raphtee57: «Мудрик все ще рівня гравця ротації».

  • Досить схвально гру вінгера проти Астон Вілли оцінили і аналітичні портали, які надали Мудрику наступні оцінки: WhoScored – 6.7 (четвертий результат серед гравців старту), Sofascore – 7.0 (сьомий результат серед гравців старту).
  • Наразі українець досі не може відзначитися дебютним голом за Челсі у офіційному матчі, натомість у 21 поєдинку за «аристократів» віддав два асисти.