Арсенал втратив перемогу над Тоттенгемом у дербі: Зінченко отримав одну з найкращих оцінок

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
6776
0 голосів
Арсенал втратив перемогу над Тоттенгемом у дербі: Зінченко отримав одну з найкращих оцінок
Олександр Зінченко у матчі проти Тоттенгема. Фото: Getty Images
194-те дербі Північного Лондона між Арсеналом, за який виступає Олександр Зінченко та Тоттенгемом закінчилося внічию 2:2, хоча за цей результат «каноніри» мають дякувати захиснику «шпор» Крістіану Ромеро.

24 вересня в рамках шостого туру АПЛ відбулося 194-те дербі Північного Лондона між Арсеналом, за який виступає Олександр Зінченко та Тоттенгемом. Українець потрапив до стартового складу «канонірів» на дану гру.

Протягом першого тайму зберігся паритет як і у грі, так і у рахунку. Хоча в стартовій половині, попри результат 1:1, Арсенал голом не відзначився. 

Натомість це зробив захисник «шпор» Крістіан Ромеро, автогол якого на 26 хвилині відкрив рахунок. В чужих воротах гравець Тоттенгема відзначився за чверть години, зробив це Хин Мін Сон.

Втім, аргентинський обронець синіх допоміг Арсеналу не лише автоголом. Він зіграв рукою у власному карному майданчику, внаслідок чого «каноніри» зусиллями Букайо Сака з пенальті забили другий гол у матчі.

Недовго Тоттенгем був у відставаючих, вже через дві хвилини після удару з позначки Сон оформив дубль. Далі команди мали нагоди, щоб здобути перемогу, але в підсумку – нічия 2:2.

Футбол. АПЛ. Шостий тур

Арсенал – Тоттенгем – 2:2

Голи: Ромеро 26 (автогол), Сака 53 (пенальті) – Сон 26, 55

  • Зінченко провів на полі повний матч та отримав наступні оцінки за свою гру: WhoScored – 6.7 (третій результат серед гравців старту), Sofascore – 7.1 (другий результат серед гравців старту).
  • Наступний матч Арсенал проведе 27 вересня у рамках Кубка ліги проти Брентфорда, за який виступає Єгор Ярмолюк.