Русин дебютував за Сандерленд: відомі оцінки українського форварда за програний матч

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
538
0 голосів
Русин дебютував за Сандерленд: відомі оцінки українського форварда за програний матч
Назарій Русин. Фото: Сандерленд
Лише на 88 хвилині Назарій Русин вийшов з лави запасних у матчі Сандерленда проти Кардіффа. Українець у дебюті за «чорних котів» отримав занадто мало часу, щоб врятувати свою команду від поразки.

24 вересня в матчі восьмого туру англійського Чемпіоншипу Сандерленд, за який виступає Назарій Русин, приймав Кардіфф Сіті. Українець починав цю гру з лави запасних і за його відсутності на полі відбувалися ключові події поєдинку.

«Чорні коти» переважали над своїм суперником увесь матч. Показовим буде той факт, що команда з Уельсу створила лише один удар у площину, натомість Сандерленд їх завдав у шість разів більше. 

Втім, даний факт ніяк не збентежив Кардіфф, щоб на 87 хвилині відкрити рахунок. Власне, після пропущеного голу в складі Сандерленду з'явився і Русин, який дебютував за «чорних котів».

За дві хвилини основного часу на полі форвард не зумів допомогти своїй команді бодай зрівняти рахунок. Як наслідок – Сандерленд поступився Кардіффу з рахунком 0:1.

Футбол. Англія. Чемпіоншип.

Сандерленд – Кардіфф Сіті – 0:1

Гол: Макгінес 87

  • Втім, за такий короткий проміжок часу статистичні портали встигли присвоїти Русину оцінки: Sofascore – 6.5 (найнижча оцінка в команді), Whoscored – 6.0 (передостання оцінка в команді).
  • Наступний матч Сандерленд проведе 29 вересня на виїзді проти Шеффілд Уенсдей.