«Його організм не дає йому можливості продовжувати»: Луческу назвав гравця Динамо, з яким є проблема

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
312
0 голосів
«Його організм не дає йому можливості продовжувати»: Луческу назвав гравця Динамо, з яким є проблема
Мірча Луческу. Фото: Динамо
Іноземні захисники не приїдуть до України через війну, тому головний тренер Динамо Мірча Луческу має покладатися на власних вихованців. Постійні ушкодження одного з них – Дениса Попова румуна непокоять.

Головний тренер Динамо Мірча Луческу на післяматчевій пресконференції підсумував матч з ЛНЗ, в якому з рахунком 4:2 сильнішими виявилися кияни:

«Важкий матч, але ми забили швидкий м’яч та, загалом, вважаю, заслужили на цю перемогу. Якби ми забили одразу ще, цим могли б заспокоїти суперника, а так у ЛНЗ з кожною хвилиною з’являлося все більше і більше впевненості у своїх силах, вони почали контролювати м’яч та навіть змогли зрівняти рахунок».

Наставник киян також прокоментував можливе підсилення лінії оборони:

«Справа в тому, що жодні захисники, кращі за тих, які у нас є зараз, не захочуть сюди приїхати. Ви бачите, ті іноземці, які до нас прийшли, одразу залишили команду. Іноземні гравці, які приїжджають до нас, вже через два місяці хочуть піти, тому що у нас війна».

Луческу зауважив, що якісне підсилення захисту можливе лише після перемоги України у війні, а нині він має покладатися на власних вихованців. Поточну ситуацію з оборонцями Динамо румун також привідкрив:

«А поки що ми маємо давати шанс Біловару, Малишу, Діалло, Рамадані. На сьогодні у нас через травми відсутні Вівчаренко, Шапаренко, Шепелєв, Тимчик – це хороші гравці. Сподіваюся, через два тижні вони повернуться, і в середині команди підвищиться конкуренція». 

Наостанок головний тренер біло-синіх розповів, хто з захисників нині його турбує:

«Мене непокоїть Попов, який грає два-три матчі, а потім травмується – його організм не дає йому можливості продовжувати», – цитує Луческу пресслужба Динамо.

  • Перемога Динамо над ЛНЗ підняла киян на четверте місце у турнірній таблиці.
  • Наступний матч кияни проведуть 1 жовтня вдома проти Олександрії.