«Трубін провів не найкращу гру»: Шевченко оцінив перспективи голкіпера у Бенфіці, поспілкувавшись з Коштою

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
594
0 голосів
«Трубін провів не найкращу гру»: Шевченко оцінив перспективи голкіпера у Бенфіці, поспілкувавшись з Коштою
Андрій Шевченко та Анатолій Трубін. Фото: УАФ
Колишній головний тренер національної команди України Андрій Шевченко прокоментував невдалу гру голкіпера нашої збірної і португальської Бенфіки Анатолія Трубіна у матчі Ліги чемпіонів проти Зальцбурга (0:2).

Український воротар Анатолій Трубін вийшов у стартовому складі Бенфіки у матчі проти австрійського Зальцбургу в рамках першого туру групового етапу Ліги чемпіонів. 

Колишній голкіпер Шахтаря вже на другій хвилині гри відзначився жовтою карткою, заробивши пенальті у свої ворота, але гравець суперника не зміг переграти нашого співвітчизника. У підсумку Трубін все ж таки пропустив два голи.

Журналісти А Bola зв’язалися з Андрієм Шевченком та дізналися, що він спілкувався з президентом Бенфіки Руй Коштою, з яким грав за Мілан з 2001 по 2006 рік.

Екснаставник нашої збірної вважає, що Трубін – молодий для позиції воротаря, але є безумовним талантом. 

«Трубін - великий талант. Він дуже молодий для позиції воротаря. Ні одна погана гра не визначить, що буде з Трубіним, і не змінить моєї думки про нього.

Найголовніше в цих умовах – реагувати, працювати щодня. І він буде це робити».

Колишній головний тренер Дженоа та легенда Мілану згоден, що Анатолій не був найкращим у матчі проти австрійської команди, але вірить у його талант.

«Бенфіка – дуже хороший клуб, який розвиває гравців. Це велика команда з великими традиціями.

Можливо, Трубін провів не найкращу гру проти Зальцбурга, але у нього є великий потенціал, щоб зайти дуже далеко. Я дійсно вірю в його успіх у Бенфіці», – зазначив Шевченко у коментарі для португальського видання A BOLA.

  • Статистичні портали визнали воротаря одним із найгірших гравців поєдинку.
  • Гра проти Зальцбурга стала другою для голкіпера у складі португальської команди. Він вже пропустив три голи.
  • У наступному турі Ліги чемпіонів Бенфіка на виїзді зіграє проти Інтера. Поєдинок відбудеться 3 жовтня. 29 вересня команда Трубіна зіграє з Порту в чемпіонаті.
  • Трубін дебютував у складі національної збірної України (31.03.2021) саме тоді, коли її очолював Шевченко.