«Вся Україна хоче допомогти Мілевському»: колишній хавбек збірної зробив заяву

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
726
0 голосів
«Вся Україна хоче допомогти Мілевському»: колишній хавбек збірної зробив заяву
Артем Мілевський. Фото: Google
Колишній півзахисник національної збірної України та низки клубів з Нідерландів Євген Левченко теж переживає за ексфорварда Динамо Артема Мілевського.

Євген Левченко відреагував на топове інтерв’ю Євгена Селезньова «Спорт Експрес» та сторіз Олександра Алієва і теж висловив занепокоєння душевним та фізичним станом Артема Мілевського.

Левченко висловив впевненість, що Мілевського хоче взяти на поруки не лише його товариш Алієв та особисто президент Динамо Ігор Суркіс, який навіть готовий оплатити кодування алкозалежному ексдинамівцю, а й чимало інших людей, які реально переживають за нього.

«Бачу, що вся Україна хоче допомогти Артему Мілевському. І це дуже важливо і правильно. 

Хоча я теж розумію, що для допомоги потрібно його бажання. Інакше це не має сенсу», – написав Левченко на своїй сторінці в Х.

  • Артем Мілевський за свою кар'єру грав за такі команди, як Динамо (Київ), Динамо (Брест), хорватські Хайдук та Спліт, російський Тосно, румунську Конкордію, Минай, угорську Кішварду та турецький Газіентепспор.
  • За київський гранд екснападник виступав із 2003 по 2013 роки (276 матчів, 88 голів, 54 асисти).
  • У складі національної збірної України натуралізований білорус провів 50 поєдинків: вісім голів, чотири результативні передачі.
  • Артем офіційно оголосив про завершення футбольної кар'єри у вересні 2021 року.