Турнірна таблиця Шахтаря U-19 у Юнацькій лізі УЄФА: яке місце займає команда Бєліка після розгрому від Порту

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
2673
0 голосів
Турнірна таблиця Шахтаря U-19 у Юнацькій лізі УЄФА: яке місце займає команда Бєліка після розгрому від Порту
Віктор Цуканов. Фото: ФК Шахтар
У Юнацкій лізі чемпіонів УЄФА відбулися перші вісім поєдинків, першого туру групового етапу. Молоді «гірники» зазнали розгрому від однолітків з Порту (1:4) і залягли на дно турнірної таблиці.

Дорослі чекають, молодь – вже «відстрілялась». 19 вересня стратували змагання в Юнацькій лізі чемпіонів. Зокрема два поєдинки відбулося в групі Н, де виступає Шахтар U-19.

Хлопці Олексія Бєліка були жорстко биті однолітками з португальського Порту (1:4), а юнаки з Барселони у дуже непростій грі змогли мінімально обіграти бельгійський Антверпен U-19.

Підсумкову перемогу каталонському клубу подарували два швидкі голи, забиті за 29 хвилин першого тайму гри.

Барселона U-19 – Антверпен U-19 2:1 (2:0)

Голи: Ольмедо, 22, Родрігес, 29.

Після першого туру групового турніру ЛЧ на верхівці квартету Н перебуває Порту, яке випереждає Барселону за додатковими показниками: кращою різницею забитих/пропущених. Обидва колективи мають по три пункти.

Шахтар та Антверпен нині з «бубликом», але бельгійці вищі за українців у турнірній таблиці за тими-таки додатковими показниками забитих/пропущених.

  • 4 жовтня в Португалії Порту U-19 прийматиме Барселону U-19.
  • Того ж дня, через два тижні, 4 жовтня, Шахтар U-19 в німецькому Гамбурзі спробує реваншуватся за розгром у першій грі в матчі проти Антверпену U-19.