Африканська збірна відмовила росіянам у проведенні товариського матчу: вболівальники країни 404 в шоці

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
516
1 голос
Африканська збірна відмовила росіянам у проведенні товариського матчу: вболівальники країни 404 в шоці
Російські фанати. Фото: Google
Збірна Танзанії з футболу відмовилася проводити товариський матч із національною командою росії під час жовтневої міжнародної перерви.

Збірна Танзанії з футболу відмовилася від проведення товариської гри з росією під час жовтневої перерви на міжнародні матчі.

Глава тамтешньої федерації пояснив, чому зустріч між збірними неможлива:

«У нас заплановано дві ігри кваліфікації Кубка Африки з Конго. Цього року наш матч малоймовірний, але ми подивимося, що можна зробити в листопаді чи наступних паузах на матчі збірних. В Африці є проблеми з логістикою, але як тільки у нас буде достатньо часу у вікнах ФІФА.

Ми можемо спробувати організувати цей матч. Ми не проти гри з росією, і в майбутньому такий матч можливий», – заявив Уоллес Карія в коментарі для sport24.

Фанати збірної росії були шоковані, коли дізналися, яких суперників підбирає собі їхня національна команда, повідомляє Obozrevatel з посиланням на російські ЗМІ.

«Танзанія? Це піпець»

«Залишилося умовити останнього топа – Папуа-Нову Гвінею, і пазл складеться»

«До чого ці постійні приниження?»

«У Ваканду, Заковію і Латверію вже направлені запити»

«Був час, коли Англію з Голландією перемагали, а тепер країна третього світу гидливо ставиться до нас, це прорив»

«За шість років прорив від домашнього ЧС, до приниження перед Танзанією. Заздріть!»

  • Нагадаємо, що після початку повномасштабного вторгнення у 2022 році збірну росію відсторонили від участі в міжнародних турнірах.
  • Зазначимо, що за цей час росіяни провели товариські матчі проти таких національних команд, як Киргизстан, Таджикистан, Узбекистан, Єгипет, Катар, Камерун, Іран, Ірак, Кенія, Куба, Сербія та білорусь.