«ФІФА та УЄФА спонсорують війну в Україні!»: Сабо, Кополовець і Федецький жорстко відреагували на зашквар Чеферіна і Ко

Аватар Андрій Піскун Андрій Піскун
525
3 голоси
«ФІФА та УЄФА спонсорують війну в Україні!»: Сабо, Кополовець і Федецький жорстко відреагували на зашквар Чеферіна і Ко
Інфантіно і Чеферін з Путіним. Колаж: Sport-express.ua
Відомі експерти Йожеф Сабо, Михайло Кополовець і Артем Федецький, ексклюзивно для сайту Sport-express.ua поділилися думками про зашквар УЄФА.

УЄФА продовжує викликати здивування в української спільноти. Європейський футбольний союз і досі нараховує бали Росії у таблицю коефіцієнтів УЄФА. Наприклад, за минулий сезон країна-терорист отримала 4.333, що більше, ніж заробила Україна – 4.100. Хоча наші клуби виступають у єврокубках, на відміну від команд з болот.

Також УЄФА продовжує фінансові виплати РФС. Окрім цього, іноземним гравцям ФІФА дозволило розривати контракти з українськими клубами, так само як і з російськими, хоча країна-агресор у цій ситуації не ми.

Так чому ФІФА та УЄФА себе так поводять? З цим запитанням сайт Sport-express.ua звернувся до відомих експертів. Наш редактор Андрій Піскун поспілкувався з:

  • Йожефом САБО (екстренер Динамо і збірної України);
  • Михайлом КОПОЛОВЦЕМ (колишній півзахисник Карпат і Миная);
  • Артемом ФЕДЕЦЬКИМ (ексзахисник Шахтаря, Дніпра і збірної України).

САБО: Значить, в УЄФА є люди, які захищають інтереси Росії. На жаль, ми з цим нічого не можемо вдіяти. Президент УЄФА Чеферін завжди показував свою лояльність до Росії, пропонуючи повернути їхніх юнаків до міжнародних змагань. Звичайно, це неподобство! Чорт з ними, з цими балами, але якщо УЄФА продовжує перераховувати гроші в РФ, то цим вони спонсорують війну в Україні!

КОПОЛОВЕЦЬ: Це показує, що УЄФА – окрема структура, яка робить те, що хоче. І плювати їм, що в нас війна! Росія була і є досить впливовою. Вони засипають всіх грошима, УЄФА в тому числі. Для УЄФА Україна та війна дуже далеко, а гроші не пахнуть. От і все. ФІФА та УЄФА – це продажні структури. Вони не відчувають наш біль, що гинуть люди, не бачать той жах, який коїться в Україні. 

ФЕДЕЦЬКИЙ: Мафія! Що говорити, якщо ще зовсім недавно, спонсором УЄФА був Газпром. УЄФА за гроші готовий робити будь-що. Про що можна говорити, якщо російським клубам та збірній заборонено виступи на міжнародних турнірах, а бали продовжують нараховуватися. Це нонсенс! У мене немає слів! Це дико і дивно. Весь світ бачить, що на Україну підступно напав агресор, але тільки не УЄФА, яке закриває на це очі. У цій структурі дуже велика корупція.