Любенович заявив, що керівництво Миная не приймає його відставки: тренер вже місяць хоче залишити клуб

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
97
0 голосів
Любенович заявив, що керівництво Миная не приймає його відставки: тренер вже місяць хоче залишити клуб
Желько Любенович. Фото: Google
Головний тренер закарпатського Миная Желько Любенович прокоментував поразку від чернівецький Буковини (1:2) у дев'ятому турі Першої ліги, заявивши, що хоче залишити клуб.

Головний тренер Миная Желько Любенович після матчу дев'ятого туру Першої ліги проти Буковини (1:2) заявив про бажання залишити закарпатський клуб:

«Хочу вибачитися перед нашими вболівальниками, перед керівництвом за ще одну поразку. Я роблю все можливе, щоб команда вийшла з цієї ями, але, на жаль, у нас не виходить цього зробити. 

Керівництво клубу не хоче приймати мою відставку, адже вірить в мене і хоче, щоб я продовжив працювати головним тренером. Перед командою стоїть завдання повернутися в УПЛ, але тепер виникає питання, чи Минай взагалі зможе потрапити у топ-4», – сказав Любенович на післяматчевій пресконференції.

  • Минай, зігравши сім матчів, має у активі п’ять балів та посідає шосту сходинку у турнірній таблиці Першої ліги (Група А).
  • У наступному турі команда Желько Любеновича вдома прийматиме харківський Металіст. Поєдинок заплановано на 21 вересня. Початок гри о 17:00.