«Слабенький він форвард, недалекий»: Сабо розкритикував виклик одного із нападників до збірної України

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
963
1 голос
«Слабенький він форвард, недалекий»: Сабо розкритикував виклик одного із нападників до збірної України
Владислав Ванат. Фото: Динамо
Колишній головний тренер національної збірної України Йожеф Сабо розповів, що розчарований викликом Владислава Ваната на жовтневі матчі команди.

Головний тренер національної збірної України Сергій Ребров визначився зі списком гравців на жовтневі поєдинки у Лізі націй проти Грузії та Чехії.

Легендарний український фахівець Йожеф Сабо в ексклюзивному інтерв’ю сайту «Збірна» прокоментував виклик Владислава Ваната:

«Кого міг, того і викликав, але… от Ванат. Недалекий він. Не вміє він на швидкості діяти, увесь час чекає на м’яч. Ну от він зараз прикотиться, прилетить. Слабенький він форвард. Та, знаєте, назвати когось, що б от мені подобався зараз з нападників в УПЛ, то теж не можу нікого назвати. До того ж, Сікан травмувався в Лізі чемпіонів. От і отримує виклик Ванат до збірної».

  • Владислав Ванат у поточному сезоні зіграв за Динамо 12 поєдинків у всіх офіційних турнірах: три голи, дві результативні передачі.
  • Transfermarkt оцінює 22-річного центрального нападника у 10 мільйонів євро.
  • На підопічних Сергія Реброва очікують два номінально домашні матчі проти Грузії (Познань) 11 жовтня та Чехії (Вроцлав) 14 жовтня.
  • Україна розпочала Лігу націй домашньою поразкою від Албанії (1:2) та гостьовою від Чехії (2:3) та перебуває на останньому місці у своїй групі.