Гравці Дніпра-1 не отримали преміальні минулого сезону на відміну від Кучера: це могло вплинути на гру команди

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
328
0 голосів
Гравці Дніпра-1 не отримали преміальні минулого сезону на відміну від Кучера: це могло вплинути на гру команди
Олександр Кучер, фото: Дніпро-1
Журналіст Михайло Співаковський розповів, що однією з причин кризи Дніпра-1 стало те, що гравці на відміну від тренера Олександра Кечера не отримували преміальні.

Причиною кризи Дніпра-1 на старті сезону могли стати гроші.

Гравці на відміну від тренера Олександра Кучера не отримували преміальні. Про це повідомив ведучий "ТаТоТаке" Михайло Співаковський.

«Минулого сезону в команди не було преміальних. Я знаю, що головний тренер отримав преміальні за вирішення завдання, посівши друге місце, а гравці... У них непогані зарплати, тому вони залишилися без них. Можливо, це теж повпливало», – сказав  Співаковський.

Дніпро-1 провалив початок сезону, вилетівши з кваліфікації до Ліги чемпіонів, Ліги Європи та Ліги конференцій. Після поразки від Оболоні (1:2) Кучер звільнили з посади головного тренера. 

  • У дебютному матчі Юрія Максимова на чолі Дніпро-1 зіграв внічию з Колосом (1:1). Безвиграшна серія команди в УПЛ досягла чотирьох матчів: три нічиї, одна поразка.
  • Наступний матч команда проведе із луганською Зорею 24 вересня. Наразі Дніпро-1 посідає 12 місце у турнірній таблиці УПЛ, маючи шість очок після сьомого туру.