Роналду ввійшов в історію: легендарний нападник встановив рекорд, який не пов'язаний з футболом

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
2017
2 голоси
Роналду ввійшов в історію: легендарний нападник встановив рекорд, який не пов'язаний з футболом
Кріштіану Роналду. Фото: Google
Зірковий форвард національної команди Португалії та Аль-Насра Кріштіану Роналду став першим в історії, у кого сумарна кількість підписників у соціальних мережах перевалила за один мільярд.

Кріштіану Роналду встановив черговий рекорд, але цього разу він немає нічого спільного з футболом. Легендарний португалець на своїй сторінці в Instagram повідомив про те, що його сумарна кількість підписників у соцмережах перевищила один мільярд. 

Наразі у Роналду 639 мільйонів підписників в Instagram, 170 мільйонів – у Facebook, 113 мільйонів у Х (Twitter). Також у нападника є підписники в менш відомих мережах.

  • Форвард виступає у складі Аль-Насра під керівництвом колишнього головного тренера Шахтаря Луїша Каштру, з яким ще не виграв жодного трофею.
  • У нинішньому сезоні у всіх офіційних турнірах за свою команду Роналду провів чотири матчі, забив чотири голи та віддав дві результативні передачі.
  • Transfermarkt оцінює футболіста у 15 мільйонів євро. Діюча угода 39-річного форварда з клубом розрахована до 2025 року.