«Було враження, що ми граємо на виїзді»: Гашек відзначив українців у Чехії після перемоги над командою Реброва

Аватар Даниіл Вереітін Даниіл Вереітін
416
1 голос
«Було враження, що ми граємо на виїзді»: Гашек відзначив українців у Чехії після перемоги над командою Реброва
Іван Гашек. Фото: УАФ
Головний тренер збірної Чехії Іван Гашек після перемоги над збірної України у Лізі націй зізнався, що не відчув себе вдома на стадіоні у Празі – все через українських вболівальників

Наставник збірної Чехії Іван Гашек відзначив українських вболівальників на трибунах чеського стадіону. Матч у Празі завершився перемогою Чехії із рахунком 3:2.

Як повідомляє пресслужба УАФ, на післяматчевій пресконференції Іван Гашек зазначив, що гра була дуже напруженою. Він зізнався, що часом не розумів, чи це дійсно домашній матч для збірної Чехії, чи виїзний, оскільки трибуни висловлювали потужну підтримку Україні.

«Сьогодні була велика самовіддача моїх футболістів, тому я задоволений. Так, на останніх хвилинах поєдинку напруга біля наших воріт була великою. Я б навіть сказав — дуже великою. Суперник створював дуже багато моментів, і нам варто добре проаналізувати ці епізоди. Гра була важкою, адже вболівальники збірної України несамовито підтримували свою команду. Часом було таке відчуття, що ми граємо не вдома, а на виїзді», – заявив Гашек.

  • За підсумком двох стартових матчів у Лізі націй, збірна України не набрала жодного очка та посідає останнє місце у своїй групі. Команда Сергія Реброва поступилася Албанії (1:2) та Чехії (2:3). 
  • Очолює групу В1 збірна Грузії, яка виграла обидва стартові матчі та має в активі шість очок. У наступному турі саме Грузія стане суперницею України. Цей матч відбудеться 14 жовтня.