«Це можливість показати усьому світу наші здобутки»: у мінспорту заговорили про проведення Олімпіади в Україні

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
53
0 голосів
«Це можливість показати усьому світу наші здобутки»: у мінспорту заговорили про проведення Олімпіади в Україні
Матвій Бідний. Фото: Google
Очільник міністерства молоді та спорту України Матвій Бідний розповів про можливість проведення Олімпійських Ігор в Україні після завершення війни.

Міністр молоді та спорту України Матвій Бідний заявив про можливість проведення Олімпійських Ігор в Україні у майбутньому:

«Мрія про проведення Олімпійських ігор в Україні залишається актуальною, адже це можливість показати усьому світу здобутки нашої країни. Але зараз ми зосереджені на захисті нашої країни від зовнішньої агресії, та й після перемоги потребуватимемо певний час на відновлення.

Думаю, до питання проведення Олімпійських ігор ми зможемо повернутись після перемоги над російським загарбником. Тому будемо виходити із можливостей на той час та того, наскільки проведення Олімпійських ігор буде відповідати нашим національним інтересам», – сказав Бідний в коментарі для РБК-Україна.

  • Матвій Бідний був призначений на свою теперішню посаду 9 листопада 2023 року.
  • З 2016 по 2020 роки він виконував функції директора департаменту фізичної культури та неолімпійських видів спорту, з 2020-го – заступника міністра Вадима Гутцайта.