«Пропонували одну з найвищих зарплат»: у Кривбасі розповіли, чому відсторонили Стецькова від тренувань з командою

Аватар Даниіл Вереітін Даниіл Вереітін
229
1 голос
«Пропонували одну з найвищих зарплат»: у Кривбасі розповіли, чому відсторонили Стецькова від тренувань з командою
Тимур Стецьков. Фото: УПЛ
Тимур Стецьков відмовився від пропозиції Кривбасу та великих грошей. Генеральний директор клубу пояснив, що сталося із одним з провідних гравців

Генеральний директор Кривбасу Володимир Баєнко поділився думками стосовно Тимура Стецькова. Футболіста відсторонено від тренувань через небажання підписувати новий контракт.

В коментарі виданню Tribuna.com, функціонер заявив, що гравець відмовився від покращених умов контракту. Стецьков має намір перейти до Карпат, куди його лоббіює агент Олег Авдиш. Відтак, Стецьков вирішив тренуватися рік за індивідуальною програмою.

«Ми пропонували йому одну з найвищих зарплат у першій команді. Але він хоче перейти в Карпати чи інший клуб, тому він працює над цим зі своїм агентом Олегом Авдишем. Ми захищаємо честь клубу. Хочемо, щоб з клубом працювали лише ті люди, які хочуть працювати з клубом, які бачать себе в клубі. Такі як Романчук, Драмбаєв», – розповів Володимир Баєнко.

  • У поточному сезоні Тимур Стецьков зіграв за Кривбас у восьми матчах. Чотири з них - в УПЛ, ще чотири - у єврокубках. Забив один гол, реалізувавши пенальті у ворота Вереса у третьому турі УПЛ.
  • Стецьков виступає за Кривбас з 2022 року. Він сам родом з Кривого Рогу та раніше грав за Гірник. З 2016 по 2022 виступав за Олександрію. Ставав бронзовим призером УПЛ у сезонах 2018/2019 та 2023/2024.