Кривбас пішов шляхом Зорі: Вернидуб виключив із команди основного захисника – відома причина

Аватар Даниіл Вереітін Даниіл Вереітін
972
1 голос
Кривбас пішов шляхом Зорі: Вернидуб виключив із команди основного захисника – відома причина
Тимур Стецьков. Фото: УПЛ
Тимур Стецьков виявився непотрібним Кривбасу: чому Юрій Вернидуб ухвалив рішення відмовитися від футболіста, який був основним минулого сезону

Головний тренер Кривбаса Юрій Вернидуб ухвалив рішення про відсторонення футболіста Тимура Стецькова від основного складу команди.

Як стверджує ТаТоТаке, 26-річний захисник більше не працює ані з основною, ані з юнацькою командою. Наразі він займається за індивідуальною програмою. Повідомляється, що це рішення викликано відмовою гравця продовжувати трудовий договір із Кривбасом. Чинний контракт Стецькова з клубом спливає у червні 2025 року. 

Наразі гравець та клуб не підтверджували цієї інформації. 

Схожа ситуація минулого року була у Зорі. Тоді Максим Хлань відмовлявся продовжувати контракт і також був відсторонений від тренувань. 

  • У поточному сезоні Тимур Стецьков зіграв за Кривбас у восьми матчах. Чотири з них - в УПЛ, ще чотири - у єврокубках. Забив один гол, реалізувавши пенальті у ворота Вереса у третьому турі УПЛ.
  • Стецьков виступає за Кривбас з 2022 року. Він сам родом з Кривого Рогу та раніше грав за Гірник. З 2016 по 2022 виступав за Олександрію. Ставав бронзовим призером УПЛ у сезонах 2018/2019 та 2023/2024.