«Як Мерседес і скутер»: Вернидуб порівняв Кривбас і Бетіс, пожалівшись на жереб в єврокубках

Аватар Даниіл Вереітін Даниіл Вереітін
245
1 голос
«Як Мерседес і скутер»: Вернидуб порівняв Кривбас і Бетіс, пожалівшись на жереб в єврокубках
Юрій Вернидуб. Фото: Кривбас
Юрій Вернидуб розповів про матчі Кривбаса у єврокубках. У Лізі Європи команда не змогла подужати Вікторію з Чехії, а у Лізі конференцій програла іспанському Бетісу

Головний тренер Кривбасу Юрій Вернидуб поділився враженнями від виступу своєї команди у єврокубках. Цьогорічна кампанія була для Кривбасу короткою. У кваліфікації Ліги Європи бронзовий призер УПЛ програв чеській Вікторії (1:2, 0:1), а у Лізі конференцій – іспанському Бетісу (0:2, 0:3).

Коментуючи виступ своїх підопічних в інтерв'ю YouTube-каналу Вацко Live, Вернидуб відзначив, що у випадку із Бетісом далася різниця в класі та швидкості команд. Досвідчений фахівець порівняв Бетіс із автомобілем Мерседес, а Кривбас – зі скутером.

«Щодо Бетіса, то я не боюся цих слів і хлопцям їх сказав. Це все одно, що зрівнювати Мерседес та скутер. По швидкості, по техніці, по дриблінгу. Хоча, що в першій грі, що в другій, ми на початку виглядали непогано. Але, може десь не вистачило сил», – розповів Юрій Вернидуб. 

  • Кривбас виграв бронзові медалі чемпіонату України за підсумками сезону 2023/2024. Криворізька команда набрала 57 очок, відставши від Динамо на 12 пунктів, а від Шахтаря – на 14.
  • У поточному сезоні Кривбас після чотирьох матчів в УПЛ посідає сьоме місце, маючи в активі сім очок.