«Йти у вищі кабінети і давати хабар не буду»: Поворознюк «наїхав» на Шевченка через атестацію стадіону Інгульця

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
1489
2 голоси
«Йти у вищі кабінети і давати хабар не буду»: Поворознюк «наїхав» на Шевченка через атестацію стадіону Інгульця
Олександр Поворознюк. Фото: Google
Президент Інгульця Олександр Поворознюк розповів про ситуацію зі стадіоном, через яку він може зняти команду з нинішнього розіграшу чемпіонату України.

Інгулець може знятися з розіграшу УПЛ сезону 2024/25. Проблема у новому домашньому стадіоні петрівців, на якому їм поки забороняють приймати матчі.

Президент Інгульця Олександр Поворознюк в ексклюзивному інтерв’ю сайту «Український футбол» розповів про ситуацію, через яку може зняти команду з нинішнього розіграшу чемпіонату України:

«Раніше навіть Павелко дозволяв грати Інгульцю і Минаю, всі входили в положення під час війни. Зараз не розумію, чому така жорстка позиція. Мені голова комітету з питань стадіонів та безпеки проведення змагань УАФ розповідає, що мені треба йти у «вищі кабінети» і там домовлятись.

Не буду я ні з ким домовлятись і хабарів нікому давати не буду. Я – принципова людина, краще зніму команду з чемпіонату, але ні перед ким вклонятися не буду. Дуже прикро, що Шевченко Андрій Миколайович обіцяв справедливість, а виходить, що війна для них скінчилась».

  • Після п'яти турів Інгулець має в активі три залікові бали та займає 14 сходинку у турнірній таблиці Української Прем'єр-ліги.
  • Зазначимо, що перші п’ять турів УПЛ команда проводила в гостях, аби завершити роботи на своєму стадіоні.
  • 14 вересня підопічні Василя Кобіна мають зіграти першу домашню гру із одеським Чорноморцем.