УАФ відповіла Інгульцю на ультиматум щодо зняття команди з УПЛ: що не так зі стадіоном команди Поворознюка

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
8462
1 голос
УАФ відповіла Інгульцю на ультиматум щодо зняття команди з УПЛ: що не так зі стадіоном команди Поворознюка
Стадіон Інгульця. Фото: Google
Комітет з питань стадіонів та безпеки проведення змагань Української асоціації футболу прокоментував ситуацію із допуском нової арени Інгульця.

Раніше з'явилася інформація, що президент Інгульця Олександр Поворознюк зніме команду з нинішнього розіграшу чемпіонату України у разі, якщо за тиждень його клубу не дозволять грати на новому стадіоні.

Комітет з питань стадіонів та безпеки проведення змагань УАФ прокоментував ситуацію із допуском нової арени команди з смт. Петрове:

«20 травня відбулась перша інспекція стадіону «Інгулець Арена» в смт. Петрове. Метою візиту було визначення відповідності стадіону Регламенту інфраструктури стадіонів та заходів безпеки проведення змагань з футболу. За результатами інспекції було визначено низку недоліків, які клуб мав би усунути для отримання дозволу проводити домашні матчі УПЛ на рідному стадіоні.

Основною інфраструктурною вимогою було підписання Акту. З того моменту і по сьогоднішній день в Службу з питань стадіонів та безпеки проведення змагань УАФ відповідний документ не надходив. Фіксувались листи з проханням дозволити проведення матчів у вигляді виключення, але підстав у Комітету зробити подібне виключення, ігноруючи Закони України, немає», – йдеться у заяві для Tribuna.

  • Зазначимо, що перші п’ять турів УПЛ Інгулець проводив в гостях, аби завершити роботи на своєму стадіоні.
  • 14 вересня команда має зіграти першу домашню зустріч із Чорноморцем.